White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

10 jaar White Room Reviews: God Dethroned headliner in Musicon

Leestijd: < 1 minuut

Het verjaardagsfeest van White Room Reviews op 11 april in de Musicon, Den Haag, heeft de headliner van de dag daar: God Dethroned. De toonaangevende Nederlandse blackened death formatie rondom Henri Sattler zal de dag afsluiten.

Eerder waren al het Belgische Pestifer, The Obnoxious, Embers Of Oblivion en Razorblade Messiah bekend gemaakt. De entree zal op de dag zelf 15€ aan de deur zijn.

God Dethroned

In de jaren ’90 van de vorige eeuw ontpopte God Dethroned zich tot een band die het niveau van de blackened death metal naar een hoger niveau tilde. De groep rondom Henri Sattler tourde wereldwijd, bracht vele succesvolle platen uit, maar liet in 2012 toch weten er de brui aan te geven.

Die pauze was na enkele jaren gelukkig over. Inmiddels heeft God Dethroned ook weer nieuwe platen uitgebracht. De meest recente is Illuminati, die afgelopen vrijdag uit is gekomen. Dat album is verschenen via Metal Blade. Die plaat is erg positief ontvangen. Illuminati zal ongetwijfeld ook in de setlist van 11 april in de Musicon prominent vertegenwoordigd zijn.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén