White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Loud & Heavy-showcase met o.a. Mantah

Leestijd: 2 minuten

Alle energie kan verzameld worden, want White Room’s Loud & Heavy komt met een avond waarop bewegen een must is. Tenminste, de drie bands die op het programma staan, zorgen stuk voor stuk voor opzwepende shows. Daarbij worden de nu-metal en andere genres in een heavy blender gegooid om keihard te beuken. De line-up van deze Loud & Heavy bestaat uit Mantah, Durden en Crazed. Reserveer daarom 3 november en kom dan naar Musicon Den Haag.

MANTAH

Afgelopen jaar kwam het Belgische Mantah met Evoke. Deze langspeler liet horen dat nu-metal helemaal niet dood is. Het brein achter Mantah is Bart Vandeportaele, juist, die ook in Spoil Engine zat. Dit vijftal zal in de zomermaanden ook een show geven op onder andere Alcatraz Open Air. Die ervaring gaan de heren meenemen richting hun show in Musicon. Kortom, sneakers aan en zorgen dat men los kan gaan.

DURDEN

Als het dan toch om losgaan gaat, dan zit men bij Durden aan het goede adres. In Zuid-Holland weet men inmiddels maar al te goed dat Davey en zijn kompanen live als een beest te keer gaan. Geen stijl is veilig in hun pakkende blend. Durden maakte eerder furore tijdens het Loud & Heavy-festival 2022. Toen was de band nog tamelijk groen en kregen zij vele lovende kritieken voor die vuurdoop. Dat de band flink gegroeid is, zal gaan blijken.

CRAZED

Een band die al een tijdje aan de weg timmert, is Crazed. Regio Utrecht weet al lang en breed dat als zij op de bühne verschijnen dat het feest is. Crazed zal in Musicon neerstrijken om al die voetjes van de vloer te krijgen. De invloeden van de nu-metal worden hier op een aanstekelijk manier gecombineerd met andere stijlen in de metal. Een tornado aan energie gegarandeerd.

En dan nog dit

Deze show is in support van Kompaan Bier en Voedselbank Haaglanden. Voor elk verkocht entreeticket doneert White Room Reviews €1 aan de voedselbank. En om te weten welk bier van Kompaan deze avond centraal zal staan, moet je er natuurlijk wel bij zijn. Die tickets voor Loud & Heavy met Mantah, Durden en Crazed zijn inmiddels in de voorverkoop. Voor slechts €7,50 verzeker jij je van de aanwezigheid bij deze gave show.

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén