White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

White Room’s Loud & Heavy verplaatst naar oktober

Leestijd: < 1 minuut

Zoals men waarschijnlijk al heeft doen vermoeden, wordt White Room’s Loud & Heavy in Musicon Den Haag wederom verplaatst. Ook wij kunnen niet onder de landelijke beperkingen in de culturele sector om. In plaats van 20 en 21 maart 2021 kunnen nu 30 en 31 oktober van ditzelfde kalenderjaar omcirkeld worden.

Dit betekent dat het festival voor een derde maal verplaatst wordt. Origineel was het het feest rondom het lustrum van White Room Reviews. Dat ging in april 2020, waar onder andere God Dethroned op het affiche stond, om de welbekende redenen niet door. Daarna volgde ook dat september, met X Raiders als headliner, niet door kon gaan.

Door de verplaatsing van het festival naar oktober van dit jaar is de line-up van de aankomende editie nog niet bekend. Momenteel worden de bands gepeild die op de planning stonden. Daarbij wordt ook gekeken naar alternatieven. Op het affiche stonden onder andere God Dethroned, Pestifer, X Raiders, Embers Of Oblivion en Nihiverse. Spoedig zal de line-up bekend worden gemaakt.

Tickets

Wie al tickets heeft aangeschaft voor de editie van maart van White Room’s Loud & Heavy, zal bericht krijgen vanuit Musicon. Dan worden ook de opties geschetst die mogelijk zijn. Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt op deze site.

Loud And Heavy - Musicon - Header
Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén