White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Men On Wire vervangt Temple Renegade op Loud & heavy

Leestijd: 2 minuten

De een zijn dood is de ander zijn brood. Oké, zo erg als dit Nederlandse gezegde het doet klinken, is het niet. Temple Renegade is niet dood noch een van de leden ervan. Wel zijn zij genoodzaakt de show op 31 oktober op White Room’s Loud & Heavy in Musicon Den Haag te cancelen. Als vervanger voor Temple Renegade komt Men On Wire naar Loud & Heavy.

Men On Wire rockt, druipt van de ervaring en durft al jaren het eigen pad te volgen. Denk aan Foo Fighters, Faith No More, Editors en Radiohead in een blender en wat eruit komt, smaakt naar Men On Wire. Met de rock in de breedte hoog in het vaandel dragend opereert deze band vanuit Roosendaal. Ongetwijfeld zal die band ook nog werk van de recente ep Hestia gaan spelen. Wie weet zijn alle vier de nummers van die release wel in de set aanwezig.

Roosendaal troef

De oplettende lezer zal nu denken: ‘Roosendaal?’ Wie White Room Reviews beter kent, weet dat de redactie jarenlang vanuit Roosendaal opereerde en Mike v.G. nog steeds vanuit deze Brabantse stad het recenseerwerk doet. Dat zorgt ook voor de link met die stad.

Waar op de zaterdag van Loud & Heavy Embers Of Oblivion speelt, staat er op zondag naast Men On Wire ook nog een echte Roosendaalse troef op de bühne. Dan spelen de heren van Hvalross ook een set in de Musicon. Daarmee heeft Roosendaal een mooie input op Loud & Heavy.

Men On Wire

Tickets

Tickets voor zowel de zaterdag als de zondag van Loud & Heavy zijn nog te bestellen. In de voorverkoop is een kaartje voor de zaterdag, met onder andere God Dethroned, Pestifer en Onheil, €12,50. De zondag, met onder andere Trust Us We’re Liars en Celesterre, is in de voorverkoop slechts €5. Dus twijfelen is niet mogelijk en daarom kan men direct naar de site van Musicon gaan voor tickets.

MEN ON WIRE ONLINE

Website
Facebook

White Room's Loud & Heavy main posterss4
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén