White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

White Room’s Loud & Heavy: tech-death met Pestifer

Leestijd: 2 minuten

Dat de aankondigen van de bands die op White Room’s Loud & Heavy komen rocken begonnen is, kan de metalhead haast niet ontgaan zijn. Vorige week werd als eerste niemand minder dan God Dethroned bekend gemaakt. Nu is de tweede band voor White Room’s Loud & Heavy daar: Pestifer.

Pestifer zal net als God Dethroned op de zondag op de bühne van de Musicon in Den Haag verschijnen. Pestifer zou zowel op de afgelaste editie van 11 april 2020 als die van 19 september hebber gespeeld. Daarom is het extra fijn dat deze Belgische heren ook in maart van komend jaar beschikbaar zijn.

Pestifer

Deze Belgische death metalband moet in de hoek worden gezocht waar acts als Pestilence en Obscura zich ophouden. Begin dit jaar kwam Pestifer met het ijzersterke Expanding Oblivion. Die langspeler is verschenen via Xenokorp.

De show van Pestifer op het festival van White Room Reviews was in eerste instantie om Expanding Oblivion extra in de schijnwerpers te spelen. Doordat men nu bijna een jaar later pas kan spelen, kan het zomaar zijn dat Pestifer de metalhead tijdens White Room’s Loud & Heavy ook gaat verrassen. Of dat zo is, zal op zondag 21 maart 2021 blijken.

Pestifer White Room's Loud & Heavy

WHITE ROOM’S LOUD & HEAVY

Nadat het feest dus tweemaal is uitgesteld, zal het alsnog doorgang vinden op 20 en 21 maart van 2021. Juist, dan is alles tweemaal zo groot. De muziek zal gevierd worden. De zaterdag en de zondag staan dan in de Musicon te Den Haag dan in het teken van White Room’s Loud & Heavy.

Er gaan de komende tijd veel bands bekend worden gemaakt. Tevens zal er binnenkort ook meer bekend worden gemaakt over de tickets voor dit festival.

Pestifer online

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén