White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

White Room’s Loud & Heavy @Musicon Den Haag

Leestijd: 3 minuten

Op zaterdag 30 oktober was het dan zover. Na vele malen uitstel vierde White Room Reviews dan eindelijk het eigen feestje. Waar de zondag helaas gecanceld moest worden, was de zaterdag een mooie dag. De organisatie heeft genoten en de bezoekers ook. In Musicon Den Haag vond het allemaal plaats.

Met onder andere God Dethroned, het Belgische Pestifer en de blackened thrash van Onheil werd er in Musicon Den Haag een breed scala aan bands op de bühne getoverd. Van de instrumentale rockers van Nihiverse aan het begin tot aan de laatste klanken van God Dethroned; een groot feest.

Foto’s Loud & Heavy @ Musicon Den Haag

Omdat het feest door de crew van White Room Reviews zelf werd georganiseerd, was er niemand van het vaste team die ingezet werd voor foto’s of een verslag. Een slager keurt immers ook niet zijn eigen vlees. Gelukkig waren er enkele fotografen die alles wel vast hebben gelegd. De onderstaande beelden zijn van VVNM Fotografie. De dank is er groot voor.

Voor iedereen die genoten heeft: er komt een vervolg. Buiten de shows die White Room Reviews in Musicon gaat organiseren, zal een nieuwe festivaleditie van White Room’s Loud & Heavy plaats van vinden op zaterdag 15 oktober 2022. Save the date!

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén