White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Sabaton komt gelimiteerde live-releases

Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk is het raar als er een maand geen nieuws voorbij komt rondom Sabaton. Deze Zweedse meesters van de heavy metal weten zichzelf op velerlei wijze goed in de kijker te spelen. Hun enorme status is dan ook regelmatig vastgelegd. Zodoende heeft Sabaton materiaal voor een wel heel speciale gelimiteerde release.

Die nieuwe release staat al gepland van 19 november van dit jaar, via Nuclear Blast. Eigenlijk betreft het dan niet één release, maar drie. Sabaton heeft ze alle drie al gelimiteerde releases in de planning, waarbij één uitgave wel een uiterste must voor de diehard fan is.

Sabatons gelimiteerde releases

Tijdens de promotie van The Great War speelde Sabaton de machtige The Great Tour. Daarmee streken ze op veel plaatsen neer, waaronder Praag en Wacken Open Air. Die shows gaan nu uitkomen als gelimiteerde livereleases van Sabaton, waarbij ze ook nog samen als unieke uitgave te bemachtigen gaan zijn.

The Great Show zal in het teken staan van de show die Sabaton in Praag gaf. De band knalde daar een uiterst boeiende set op de bühne. Daarbij kwamen, net als bij de andere shows, ook de nodige gastmusici voorbij. Deze release gaat twee DVD’s of Blu-Ray’s tellen en komt in een oplage van 9000 stuks.

20th Anniversary Show gaat eveneens twee schijven tellen, maar herbergt de show van Sabaton op Wacken Open Air. Deze is eveneens gelimiteerd tot 9000 stuks. De The Great Show Stage Collector’s Edition gaat beide shows herbergen. Die uitgave telt maar 5000 stuks, maar komt dan ook nog met een met blokjes te bouwen podium, waarin de schijven geplaatst kunnen worden. De releases zijn in de pre-order op deze locatie.

Sabaton Live

SABATON ONLINE

Website
Facebook
Nuclear Blast

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén