White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Hyrgal heeft nu ook video voor ‘Nihil Est’

Leestijd: 2 minuten

De korte tournee in Frankrijk is aanstaande en dat is een mooie reden voor Hyrgal om de video voor ‘Nihil Est’ online te zetten. Dat heeft dit Franse gezelschap dan ook gedaan. Die video voor die kersverse single is dan ook hieronder te zien.

De video voor ‘Nihil Est’ van Hyrgal is dus nu online. Hyrgal is al in 2007 opgericht, maar de duistere vlam ging pas echt aan in 2016. Sindsdien heeft de band, waarin onder andere (ex-)leden van Svart Crown en Dissident te vinden zijn, drie langspelers uitgebracht.

REACTIE

De video van Hyrgal komt dus bij aanvang van de minitournee met Miasmes en Raum, waarmee Hyrgal ook op 25 november in Lille zal neerstrijken voor een show in de Brat Cave. Over die tournee, waar ‘Nihil Est’ ongetwijfeld ook de revue zal passeren, meldt de band het volgende.

“!!! ASSAULT!!! We will be coming to celebrate the Great Death in the Northern Lands in November on this FUNERAL WEAPONS TOUR 2023.We will be accompanied by our brothers in arms from Miasmes and RÄUM! HAIL TO THE DEATH”

Tot dat er een nieuwe plaat is, is het nog genieten van de meest recente EP of het oudere werk. En, zeker niet onbelangrijk, op 26 januari speelt Hyrgal samen met hun landgenoten van Alkhemia en de Nederlandse troeven der donkerte Onheil en Hellevaerder op White Room’s Loud & Heavy in Musicon, Den Haag. Tickets voor die show kunnen middels deze link bemachtigd worden.

Hyrgal -EP

TRACKLIST SESSIONS FUNÉRAIRES ANNO MMXXIII EP

1. Deuil éclair
2. Phalanges assassines
3. Epique spleen
4. Gorge blanche / Surin noir
5. 炎が秒を貪り食う場所 (Honō ga byō o musabori kuu basho)
6. Dark endless (Marduk cover)

HYRGAL ONLINE

Bandcamp
Facebook
Instagram

LES ACTEURS DE L’OMBRE PRODUCTIONS ONLINE

Website 
Webshop 
Facebook
YouTube 
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén