White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Nihil Est’ nieuwe single Hyrgal

Leestijd: 2 minuten

Het voorjaar stond nog in het teken van Sessions Funéraires Anno MMXXIII, maar nu de bladeren vallen en de donkerte weer meer van de dag overneemt, heeft Hyrgal andere zaken aan het hoofd. Hyrgal heeft namelijk een nieuwe single online gezet.

Die nieuwe single van Hyrgal heet ‘Nihil Est’. Het is weer een perfect voorbeeld van hoe scherp deze Franse black metalband door de duisternis snijdt. Meeslepend en vurig en als men dat niet gelooft, moet de track maar eens geluisterd worden. Tenminste, als men niet tot de tere zieltjes behoort.

Reactie

De track komt niet lang voor de minitournee met Miasmes en Raum, waarmee Hyrgal ook op 25 november in Lille zal neerstrijken voor een show in de Brat Cave. Over die tournee, waar ‘Nihil Est’ ongetwijfeld ook de revue zal passeren, meldt de band het volgende.

“!!! ASSAULT!!! We will be coming to celebrate the Great Death in the Northern Lands in November on this FUNERAL WEAPONS TOUR 2023.We will be accompanied by our brothers in arms from Miasmes and RÄUM! HAIL TO THE DEATH”

Tot dat er een nieuwe plaat is, is het nog genieten van de meest recente EP of het oudere werk. En, zeker niet onbelangrijk, op 26 januari speelt Hyrgal samen met hun landgenoten van Alkhemia en de Nederlandse troeven der donkerte Onheil en Hellevaerder op White Room’s Loud & Heavy in Musicon, Den Haag. Tickets voor die show kunnen middels deze link bemachtigd worden.

Hyrgal -EP

TRACKLIST SESSIONS FUNÉRAIRES ANNO MMXXIII EP

1. Deuil éclair
2. Phalanges assassines
3. Epique spleen
4. Gorge blanche / Surin noir
5. 炎が秒を貪り食う場所 (Honō ga byō o musabori kuu basho)
6. Dark endless (Marduk cover)

HYRGAL ONLINE

Bandcamp
Facebook
Instagram

LES ACTEURS DE L’OMBRE PRODUCTIONS ONLINE

Website 
Webshop 
Facebook
YouTube 
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén