White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Onheil, Tsatthoggua, Hellevaerder, Alkhemia @Musicon, Den Haag

Leestijd: 3 minuten

De duisternis trof op vrijdag 26 januari Loud & Heavy, want deze editie was het de black metal die in de schijnwerpers stond. Dat er zoveel liefhebbers zouden komen, was een mooie gewaarwording. Onheil en consorten stelden het publiek duidelijk verre van teleur.

De avond werd geopend door het uit Frankrijk komende Alkhemia. De debuutplaat van die formatie moet nog uitkomen, maar dat leek niemand te deren. Hellevaerder, Tsatthoggua en afsluiter Onheil zorgden ervoor dat de avond nergens inzakte, mede ook omdat de bands allen toch verschillend van elkaar waren. Dat is ook mooi te lezen in het verslag door Erik van Progtricolor.

Natuurlijk wordt zo’n dag ook vastgelegd. Marko van Haren van Fuse Wire heeft weer mooie beelden geschoten, zodat ook deze show voor eeuwig na te genieten is. Check zijn foto’s hier.

Alkhemia

Hellevaerder

Tsatthoggua

Onheil

Loud & Heavy in 2024

Later dit jaar zal Loud & Heavy als festival twee dagen duren, want de vrijdag is dan een pre-party met o.a. Dikke Dennis & De Røckers. De kaarten zijn inmiddels voor zowel vrijdag 11 oktober 2024 als zaterdag 12 oktober in de voorverkoop. Beide dagen hebben hun eigen ticket. Meer info over de bands en andere zaken volgt spoedig over, maar via de website van Musicon loopt de voorverkoop al. Kortom, zorg dat je er snel bij bent.

Daarbij komt ook nog dat er nog losse shows zoals deze met Onheil plaats gaan vinden. Zonder alvast iets over de bands te verklappen, kan worden gesteld dat vrijdag 17 mei en zondag 9 juni vrijgehouden moeten worden. Opdat men dat weet!

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén