White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Dyscordia organiseert releaseshow nieuw album

Leestijd: < 1 minuut

Voor hen die de progressieve kant van de metal in het hart heeft zitten, moet deze naam niet meer als nieuw klinken. Twin Symbiosis (2013), Words In Ruin (2016) en Delete/Rewrite (2020) zijn dan ook platen die welbekend in de oren moeten klinken. Die albums horen tot Dyscordia en die band komt dit voorjaar met een nieuw album.

Dat nieuwe album van Dyscordia zal The Road To Oblivion gaan heten en zal gaan verschijnen op 17 april van dit jaar. Die release komt geheel voort door eigen inzet van Dyscordia. Alleen Yarne Heylen, bekend ook als bassist van Carnation, is betrokken geweest voor de definitieve mix en master van The Road To Oblivion.

Releaseshow

Natuurlijk mag een releaseshow bij zo’n release niet ontbreken. Dyscordia heeft daarom ook omtrent dit deel van het album goed nieuws. Op 26 april presenteren zij dan ook de nieuwe plaat in De Kreun te Kortrijk. Oké, de diehard fans zullen op dat moment The Road To Oblivion al lang en breed grijsgedraaid hebben, maar dit feestje is er een om niet te mogen missen. Dyscordia heeft namelijk in Mordkaul en Beuk twee bands gevonden deze deze avond nog meer in vuur en vlam komen zetten. Men is dus gewaarschuwd.

Releaseshow Dyscordia

Dyscordia online

Website
Bandcamp
Facebook
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén