White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

10 jaar White Room Reviews: line-up compleet

Leestijd: 2 minuten

Het is nog minder dan twee maanden, dan viert White Room Reviews haar feestje voor het 10-jarig bestaan, wat afgelopen november een feit was. De line-up voor het feest op 11 april in Musicon, Den Haag, is compleet. Temple Renegade en Stormram zullen ook present zijn.

Temple Renegade

Den Haag is een regio waar de muziek bruist. Temple Renegade is daar een exponent van. De rockers halen invloeden vanuit diverse stijlen en zetten dit om in een eigen sound. Eind vorig jaar presenteerde Temple Renegade haar eerste langspeler, The All Is None, in Het Paard. Leuk detail, Nihiverse verzorgde toen het voorprogramma. Temple Renegade zal met hun blend van Karnivool, Mastodon en Gojira tijdens het feest voor 10 jaar White Room Reviews het publiek zowel bedwelmen als opzwepen, want Temple Renegade is niet alleen op plaat sterk, live staat dit viertal ook zijn mannetje.

Stormram

Stormram is jong en ademt aan alle kanten thrash metal. En voor wie het nog niet weet, Stormram is thrash pur sang. De band doet geen concessies aan wat dan ook en schopt overal tegenaan. Zangeres/gitarist Nikky knalt er met haar energie vol in. Deze band is momenteel druk bezig met de opnames voor hun eerste release. Wie weet krijgt men op 11 april daar ook een voorproefje van.

Met deze bands is het programma rond. God Dethroned, Pestifer, The Obnoxious, Get Some!, Embers Of Oblivion, Razorblade Messiah, Nihiverse, Temple Renegade en Stormram zullen de Musicon op een ongekende manier gaan laten zweten.

De kaartverkoop gaat hard. Wees er daarom snel bij, want in de voorverkoop kost een kaartje slechts €12,50. En ja, dat is geen geld voor negen bands. Verzeker je van toegang via deze link.

9 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén