White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

102 namen voor Graspop Metal Meeting 2021

Leestijd: 2 minuten

Graspop Metal Meeting presenteert direct 102 namen voor de editie van 2021. Veel namen stonden ook voor het afgelaste feestje in 2020 op het programma. Toch heeft Graspop Metal Meeting ook een aantal nieuwe namen bekend gemaakt.

Nieuwe namen

De toevoegingen liegen er niet om. Graspop Metal Meeting heeft met onder andere Baroness, Gojira, Volbeat, Amenra, While She Sleeps, Jinjer, Saxon en The Black Dahlia Murder een stel hete namen van het moment en van weleer weten te strikken.

Tel daarbij op dat eerder al bekend werd gemaakt dat Aerosmith en Faith No More enkele van de headliners zijn en men snapt dat Graspop Metal Meeting in 2021 alles van het gemiste jubilerende feestje van dit jaar gaat goedmaken. Check middels deze link alle 102 namen.

Graspop Metal Meeting

Tickets

Het overgrote deel van de metalfans heeft ondertussen aangegeven zijn ticket van 2020 te willen behouden. Vanaf 15 september 2020 kan je via jeTicketmaster-profiel je ticket voor GMM 2021 downloaden. Dit geldt voor alle festivaltickets (dag- én combitickets) en voor alle accommodaties (huurtenten op Camping Boneyard, Flexotels op Camping Skullotel, staanplaatsen of festihutten op Camping Metal Town, cottages of hotelkamers op Devil’s Lake en bungalows of hotelkamers op Metal Park).
Ook de aangekochte GMM-munten blijven uiteraard geldig. Tickethouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, alles blijft zoals het voorzien was voor 2020. Ticketmaster zal overigens alle ticketkopers binnenkort persoonlijk contacteren met meer info.

Had je nog geen ticket voor GMM 2020? De voorverkoop van GMM 2021 zal later dit jaar starten. Maar wees er snel bij en schrijf je nu in op de nieuwsbrief of volg Graspop op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Meer info: www.graspop.bewww.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén