White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Aanmeldingen open voor selectie Nederlandse openingsact Submit Fest 2019

Leestijd: < 1 minuut

Op 25 mei 2019 vindt alweer de derde editie plaats van Submit Fest in Baroeg Rotterdam en net als voorgaande edities is de organisatie weer op zoek naar Nederlands metal talent voor de selectie van de openingsact van het festival. Bands kunnen zich aanmelden vanaf 12 februari t/m 31 maart om kans te maken.

Submit Fest focust zich op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem, en dus wordt, net als voorgaande jaren, gezocht naar de beste Nederlandse support. De crew van Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie, en geeft daarom ruimte in de line-up aan een opkomende band.

Eerder werden Hacktivist (UK), Palm Reader (UK), Time, The Valuator (DE), RXPTRS (UK), Familiar Spirit (UK),The Royal (NL) en Frontstreet (NL) door de organisatie aangekondigd. Naast deze namen, is er nog ruimte voor één Nederlandse band.

Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl. Voor de details en voorwaarden van de aanmelding kunnen de bands terecht op www.submitfest.nl/band-application/

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén