White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Abbath in begin 2024 op tournee

Leestijd: 2 minuten

2024 lijkt nog ver weg, maar wees alert want de plannen moeten al gemaakt worden. In dat kader heeft Abbath de tournee voor het begin van dat aankomende kalenderjaar bekend gemaakt. Die tournee zal op 6 januari van start gaan onder de noemer Dread Reaver Europe. Die dag heeft Zwitserland de eer om af te trappen.

De tournee van Abbath strijkt ook veelvuldig in de Benelux neer. Abbath speelt op 21 januari in De Pul te Uden. Drie dagen later is België aan de beurt. Dan speelt de band in De Casino te Sint Niklaas. Abbath heeft in die tussentijd ook nog een uitstapje naar Duitsland gemaakt voor een show in Dortmund.

Als België geweest is, reist het gezelschap terug naar Nederland. Op 25 en 26 januari zijn achtereenvolgens TivoliVredenburg in Utrecht en Iduna te Drachten aan de beurt. Uiteindelijk sluit de tournee van Abbath af op 10 februari. Dat gebeurt met een show op de Nordic Metal Cruise, startend te Finland. Check alle data hier op de poster.

Abbath tournee

Dread Reaver

De tournee van dit oud-lid van Immortal zal in het teken staan van Dread Reaver. Die langspeler in het vroeger voorjaar van 2022 verschenen. Dat is gebeurd via Season Of Mist. Op die plaat coverde Abbath ook nog even Metallica middels ‘Trapped Under Ice’. Wie weet komt die track ook wel naar voren als de band door Europa reist.

ABBATH ONLINE

Facebook
Website
Instagram

SEASON OF MIST ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén