White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Eerste namen voor uitverkocht Wacken 2024

Leestijd: < 1 minuut

De weide is nog steeds een grote modderpoel en nog niet iedereen zal thuis zijn, gezien het internationale karakter van het festival, maar de plannen voor 2024 krijgen al vorm. Wacken Open Air moet nog bijkomen van 2023, met onder andere Iron Maiden en Doro als knallers op de bühne, maar heeft dus al veel goed nieuws voor komend jaar.

De eerste bands zijn namelijk al bekend gemaakt. Scorpions en Amon Amarth gaan headliner zijn, maar ook ons eigen John Coffey mag zijn opwachting gaan maken op het Noord-Duitse festival. Verder zijn onder andere ook In Extremo, Blind Guardian en Sick Of It All al bevestigd.

Tickets voor 2024

Wie nu denkt: ‘Daar moet ik heen!’ heeft pech. Festival heeft vandaag, 4,5 uur nadat de voorverkoop gestart was, al het predikaat ‘uitverkocht’ gekregen. Voor de metalheads die toch graag nog willen gaan, is het dus te hopen dat er nog mensen hun kaarten inleveren. Tevens is het voor komend jaar, als het Wacken plaats vindt van 31 juli tot en met 3 augustus, te hopen dat de weergoden andere plannen hebben. Hoewel, is Amon Amarth misschien om die reden headliner? Zodra er meer nieuws is over dit immens populaire metalfestival, kan dat hier gelezen worden.

Wacken 2024

WACKEN OPEN AIR ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén