White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Accept stelt ‘Too Mean To Die’ uit

Of het te maken heeft met de gebeurtenissen gisterenavond in de Verenigde Staten of dat het gewoon door de slepende crisis door corona komt, kan als vraag worden gesteld. Accept stelt in ieder geval de via Nuclear Blast te verschijnen Too Mean To Die uit.

Het antwoord op de vraag uit de inleiding luidt dat het komt door de coronacrisis. Covid-19 heeft gezorgd voor vertraging in het gehele proces. Daarom zal Accept nu Too Mean To Die uit gaan brengen op de 29e van januari. Dat is twee weken na de eerder geplande datum.

‘Zombie Apocalypse’

Omdat Accept de nieuwe plaat dus uitstelt, kan het zijn dat de fans nu teleurgesteld zijn en de 15e van januari willen vergeten. De metalheads van Accept gaan er echter voor zorgen dat er die dag toch iets rondom de band gaat gebeuren.

Op die dag zal namelijk de video voor ‘Zombie Apocalypse’ online gaan komen. Dat nummer is dan ook beschikbaar als digitale single. Een preview van die video staat inmiddels online. Check het voorproefje hier:

Zanger Marc Tornillo zegt hierover: Cell phone zombies – they are everywhere, they can’t put them down, they can’t keep them charged, they can’t look away! It’s a Zombie Apocalypse! Who doesn’t feel caught in this?!”

Accept

Accept online

Website
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén