White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Anatomy Of I Naar Time To Kill Records

Leestijd: 2 minuten

De Zuid-Hollandse progressieve death metal band Anatomy Of I heeft een platencontract getekend bij Time To Kill Records. Dat betekent dus dat er voor dit viertal goed nieuws aan zit te komen, evenals voor de volgers van deze groep.

Anatomy Of I heeft namelijk die deal met Time To Kill Records gesloten om The Los(t) Angeres Sessions uit te gaan brengen. Over die release worden binnenkort meer details bekend gemaakt. Dan zal bijvoorbeeld ook duidelijk gaan worden wanneer dat album op de wereld wordt gebracht.

Anatomy Of I 2021

Over Anatomy Of I

De death metal band is geen band zoals de meeste bands in deze hoek. Het progressieve karakter van de heren brengt onder andere de invloed van jazz in hun muziek. Dat bleek bijvoorbeeld op hun langspeler Substratum. Die plaat kwam in 2011 uit. Dat album was zowel de debuutplaat van Anatomy Of I als de meest recente release. Met andere woorden: eindelijk komt er na tien jaar een opvolger voor die release.

Substratum is nog in een geheel andere bezetting opgenomen. Naast brein Michael Dorrian speelden meesterbassist Steve DiGiorgio en Megadeth-drummer Dirk Verbueren mee. Inmiddels is de band gegroeid tot een viertal. De leden zijn allemaal gelauwerd in de muziek, want zij hebben ervaring in onder andere Bleeding Gods, Houwitser en Sinister. Daarom kan er ook reikhalzend uitgekeken worden door de metalhead naar die nieuwe plaat van Anatomy Of I.

Anatomy Of I online

Facebook
Twitter

Time To Kill Records

Website
Bandcamp
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén