White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Anthem voor Graspop Metal Meeting

Leestijd: 2 minuten

Elk zelf-respecterend festival heeft een anthem. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan Wacken Open Air. Dat moet de organisatie van de Belgische trots op het gebied van metal ook hebben gedacht. Daarom is daaraan gewerkt en presenteert de organisatie van Graspop Metal Meeting hun anthem.

Die anthem van Graspop Metal Meeting is een mooie samenwerking van een aantal muzikanten met aanzien. De drummer van het geheel was niemand minder dan Mario Goossens, bekend van Triggerfinger en Sloper. De bassist is Sybren Camerlynck die furore maakt met Fleddy Melculy. Tijs Vanneste is de zanger van het geheel en de gitaren worden gedaan door Evil Invaders-held Johannes Van Audenhove. Alsof dat nog niet genoeg was, is de track van een master voorzien door de meester van de knoppen zelf: Jens Bogren. Het resultaat kan hier beluisterd worden.

Reactie op Anthem

Voor een volbloed Desselaar als Tijs Vanneste is Graspop Metal Meeting (en daarvoor Graspop) al heel zijn leven ‘zijn’ dorpsfees: “6 keer op het podium met mijn eerste band Oceans Of Sadness en 6000 keer tot de laatste man aan den toog gehangen met mijn maten.. dat het verdomme een eer is de anthem te mogen schrijven en dan nog met zo’n schoon volk! Op naar de volgende 25 jaar!!!”

De track is inmiddels niet alleen op YouTube te vinden, maar op alle streamingsdiensten van naam. Check jouw voorkeur daarom dan ook via deze link. Ongetwijfeld zal de song op Graspop Metal Meeting zelf ook nog wel ergens voorbij komen. De voorpret is er dus.

GMM2022

MEER INFO

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén