White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Asmodevs’ nieuwe video God Dethroned

Leestijd: < 1 minuut

Het was al aangekondigd dat God Dethroned een video voor de single ‘Asmodevs’ online zou gaan zetten. Dat is dan nu ook het geval, want die videoclip is inmiddels online gelanceerd. Die video brengt ook nog een heugelijk feit met zich mee.

Vaak komen er veel mensen kijken bij het maken van zo’n video. Een goede regisseur is immers goud waard. Voor God Dethroned geldt dat zij deze gewoon in huis hebben. Gitarist Dave Meester heeft de video voor ‘Asmodevs’ helemaal zelf geregisseerd en gefilmd. Wie het resultaat hieronder van ‘Asmodevs’ van God Dethroned heeft gezien, zal beamen dat hij dat vaker mag doen. Check die clip hier.

,

Reactie

“‘Asmodevs’ is one of the oldest demons known to mankind. He appears in ancient scriptures as the prince of demons and hell,” zegt GOD DETHRONED frontman Henri Sattler“The song itself is very much composed as a single. Short but sweet, with all the typical GOD DETHRONED ingredients. Epic tunes combined with sheer brutality.”

Deze single is inmiddels ook op de streamingsplatform te vinden. Zodra er meer bekend is over God Dethroned, kan dat hier gelezen worden. Tot die tijd is het nog genieten van Illuminati, of de andere platen. Tourplannen zijn er ook, maar nog niet voor Nederland. Stay tuned.

GOD DETHRONED ONLINE

Website
Facebook
Instagram

ATOMIC FIRE RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén