White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

At First presenteert videoclip voor ‘Come Get Your Entertainment’

Leestijd: 2 minuten

In de huidige tijd van thuisisolatie bracht de alternatieve metalband At First op vrijdag 17 april 2020 een videoclip uit voor het nummer “Come Get Your Entertainment” . Een track over informatieovervloed en het verliezen van contact met de werkelijkheid. “Come Get Your Entertainment” komt van het op 31 januari 2020 verschenen album ‘Deadline’.

Jamie Jochems (lead-zangeres At First): ““Come Get Your Entertainment” gaat over de constante stroom aan informatie die we iedere dag te verwerken krijgen en de verdovende werking die entertainment op ons kan hebben. Zeker in deze tijd denken wij dat het belangrijk is ons te beperken tot betrouwbare informatiebronnen, de realiteit niet te verliezen en contact te onderhouden met anderen, ook al is dit dan op afstand.”

In januari trad At First op in een uitverkochte Mezz Breda tijdens de releaseparty van hun debuutalbum ‘Deadline’. Helaas zit optreden er voorlopig niet in voor de band, vanwege de coronacrisis, daarom bracht de band op vrijdag 17 april 2020 een videoclip uit van het nummer “Come Get Your Entertainment” , de openingstrack van het album ‘Deadline’. Hoewel het nummer al een paar maanden uit is, geven de bandleden aan dat de boodschap nu extra relevant is.

Ondanks dat de band voorlopig niet op kan treden en ook repeteren momenteel lastiger is, geven de bandleden aan druk bezig te zijn achter de schermen met nieuwe nummers.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén