White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Aulnes komt met nieuwe video

Sherbrooke. Eigenlijk valt er weinig te zeggen over deze Canadese stad. De plaats is niet bijster groot, ligt niet ver van Montreal en behoort tot de provincie Quebec. Blijkbaar is het ook een goede voedingsbodem voor metal. Aulnes, afkomstig uit Sherbrooke, heeft namelijk een nieuwe video online gezet.

Aulnes is een Canadese metalformatie die de invloeden van alles dat heavy is tot zich neemt. Deze nieuwe video van Aulnes laat dat ook horen. ‘Vivre Dans L’Abandon’ onderstreept alles dat met het heavy karakter van de sludge te maken heeft. Check ‘Vivre Dans L’Abandon’ hier:

De video van Aulnes laat niet alleen de band zien; er is ook een mooie rol weggelegd voor vuurkunstenaars. Dat zorgt ervoor dat er niet alleen letterlijk licht komt in deze toch donkere video. Aulnes toont geen dertien-in-een-dozijn band te zijn.

Aulnes

Vivre Dans L’Abandon

‘Vivre Dans L’Abandon’ is niet alleen de nieuwe video van deze metalband; het is ook de naam van de langspeler waar deze track op te vinden is. Op die plaat, welke via hun bandcamppagina te bemachtigen is, staan in het totaal negen tracks. Naast de heavy muziek moet men ook rekening houden dat deze band uit het Franstalige gedeelte van Canada komt. Check die titels maar eens.

Aulnes online

Bandcamp
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén