White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Beatallica kondigt na acht jaar nieuwe plaat aan

Leestijd: < 1 minuut

Metallica en The Beatles zijn twee bands die geen introductie meer nodig hebben. Zij hebben een immense invloed op de muziek gehad en zijn tot op heden nog steeds van invloed. Dat laatste bleek wel uit de video waarin Miley Cyrus met Metallica ‘Nothing Els Matters‘ speelt. Er is ook een band die zich duidelijk laat beïnvloeden door zowel Metallica als The Beatles: Beatallica. En laat nu Beatallica eindelijk een nieuwe plaat te hebben aangekondigd.

Beatallica gaat op 12 november die nieuwe plaat, welke The Devolver Album zal gaan heten, uitbrengen. Dat gaat gebeuren via Metal Assault Records. Bij die platenmaatschappij heeft Beatallica afgelopen jaar een platencontract getekend, waardoor de eerste plaat in een lange tijd al in de lucht hing.

Eerste single

Het is nog even wachten, maar op 1 oktober gaat het eerste tipje van de sluier worden opgelicht. Op die dag zal de single ‘Wherever And Everywhere’ op de online streamingsdiensten gaan verschijnen. Dat wordt dan de eerste single van The Devolver Album.

Voor wie nog niet bekend was met Beatallica: zelfs James Hetfield en Kirk Hammett zijn fan. Dat zegt iets over de insteek van deze vermakelijk band. Albums van hun dragen de titels als Abbey Load en Sgt. Hetfield’s Motorbreath Pub Band.

Beatallica - The Devolver Album

Beatallica online

Website
Facebook
Twitter
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén