White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Peter Pan Speedrock terug op de bühne op derde editie Helldorado

Het nieuws dat Helldorado met een derde editie gaat komen, is al heel mooi nieuws. Dat Peter Pan Speedrock samenkomt om op deze derde editie van Helldorado op de bühne te klimmen is nog veel beter nieuws. Als overdosis kersen op de taart komen ook onder andere At The Gates, DOOL en Kadavar naar Eindhoven afreizen.

De derde versie van Helldorado vindt plaats op zaterdag 20 november in het Klokgebouw te Eindhoven. Dat is bekend terrein voor iedereen die van het betere gitaarwerk houdt, want voordat Helldorado tot leven werd geroepen, was dat het domein van Peter Pan Speedrock’s Speedfest.

Helldorado At The Gates

Peter Pan Speedrock is terug!

’s Lands rock grootheid Peter Pan Speedrock staat binnenkort eindelijk weer op het podium in Eindhoven. Het met diverse prijzen bekroonde rocktrio dat Nederland internationaal op de kaart zette als rock-‘n’-roll hofleverancier, besloot vijf jaar geleden om zijn jongensboek te sluiten en kon trots en tevreden terugkijken op een waanzinnig mooie achtbaanrit die twintig jaar had geduurd. Het sympathieke rocktrio groeide in die periode uit tot een begrip in de internationale rockscene.

Live is Peter Pan Speedrock een waar fenomeen. Het is een sonische natuurkracht die het gebrek aan aardbevingen en orkanen in Nederland ruimschoots compenseerde middels honderdduizenden non-stop gereisde kilometers voor bijna 2000 shows in Nederland, Europa, Noord-Amerika & Canada, Australië en Japan. Miljoenen bezoekers waren getuige. Peter Pan Speedrock was de grondlegger en naamgever van het muzikale genre speedrock dat tientallen bands inspireerde om zelf ook muziek te gaan maken. Om de smaak alvast te pakken te krijgen: ‘Ressurection!’

Reactie Bartmann

Bassist Bartmann namens de band: “Het sluimerende vlammetje laaide bij ons ongeveer een jaar geleden weer hevig op tijdens een onverwachte reünieshow op het door stichting No Guts No Glory georganiseerd festival Jankfest, dat speciaal voor een van onze trouwste fans was georganiseerd. Muzikaal bleek dat alles er bij ons drie nog helemaal zat, plus het was erg gaaf om de hele club (band, crew, aanhang) na al die jaren weer eens bij elkaar te zien. Dat voelde niet alleen ouderwets fantastisch; het smaakte vooral naar méér! Tel daarbij dat iedereen zo onderhand wel weer aan een stevig feestje toe is. Enne, oh ja: we missen die Dikke uit Amsterdam natuurlijk hevig.“

Tickets

Kaarten gaan als spoedig in de voorverkoop. De tickets voor Helldorado zijn namelijk van 18 september om 13.00 via deze website te verkrijgen. Early Birds kosten €39. Een regulier tickets zal zes euro duurder zijn.

Helldorado Peterpan Speedrock
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén