White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Behemoth, Arch Enemy & Carcass tournee 2021

Leestijd: < 1 minuut

De metal legends Behemoth en Arch Enemy hebben een tournee aangekondigd dat in 2021 zal plaatsvinden. Ook brengen ze hun oude vrienden Carcass mee. Die zal samen met gothic-metal band Unto Others in het voorprogramma staan. Zij zullen de fans een warm welkom geven aan deze concert avond.

Dat de bands niet kunnen wachten om op te treden is meer dan duidelijk. Zo kondigde Behemoth’s frontman Nergal aan “After more than a year’s break from live music, we can think of no better homecoming to our beloved Legions than delivering to you a performance of new music and an event for the ages: ‘The European Siege’ – a crushing combination of Carcass, Arch Enemy and Behemoth.”

Shows Nederland en België

De bands zullen in de herfst door heel Europa reizen. Ook brengen ze even bezoek aan Nederland. Dat concert zal plaatsvinden in Den Bosch op 23 oktober 2021. Dan strijkt de tournee van Behemoth, Arch Enemy, Carcass en Unto Others neer in de Brabanthallen. Een dag later is België aan de beurt. Daar spelen de bands een show in het Forest National, te Brussel.

Dit ‘mini-festival’ – want zo kan je het wel noemen, met deze ijzersterke line-up, zal de metalhead ongetwijfeld zeer enthousiast maken. Check de zalen voor tickets.

Behemoth Arch Enemy Tournee

Media

Behemoth
Carcass
Arch Enemy
Unto Others

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén