White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Arch Enemy en Behemoth stellen hun tournee uit

Leestijd: 2 minuten

Het hing al in de lucht maar nu is het officieel: Arch Enemy en Behemoth stellen hun tournee uit. De gezamenlijke tournee, waar ook het legendarische Carcass en band-to-watch Unto Others deel van uit zouden maken, is uitgesteld tot het najaar van 2022.

Doordat Arch Enemy en Behemoth hun tournee uit moeten stellen, gaan ze nu pas op 22 oktober van 2022 in de Brabanthallen te Den Bosch te zien zijn. Een dag later is het Forest National in Brussel aan de beurt. Dat is dus nog even wachten.

Reacties

Michael Amott van Arch Enemy laat weten:  “Nobody’s more disappointed than us about this, that’s for damn sure. But it is what it is, and we’re already looking forward to getting back to it in 2022! Stay healthy, stay Metal!”

Behemoth’s Nergal vult hem aan: “As Michael says, it is what it is – we go again for 2022! BEHEMOTH are coming with new music and new stage shenanigans…a spectacle worth waiting for. We’ll see you there!”

De tournee van deze aansprekende metalbands gaat nu van start op 27 september 2022. Dat zat gebeuren in Ierland. Nadat de Britse eilanden zijn aangedaan, komen de bands op 4 oktober naar het Europese vasteland. Dan staat de show in Parijs gepland. De fameuze Le Zénith is dan de plaats van bestemming. Een ruime maand daarna, op de zesde van november, eindigt de tournee in het Noorse Oslo.

Arch Enemy Behemoth tour
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén