White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Belgian Blast Festival: 12 september knallen op nieuwe locatie

De Belgische grenzen kunnen weer gepasseerd worden en dat is maar goed ook. Op 12 september wordt namelijk in Desselgem Belgian Blast Festival gehouden. De organisatie heeft daar een nieuwe locatie voor weten te strikken. Daarmee mag de liefhebber in zijn handen wrijven, want er zijn niet veel muzikale aangelegenheden die hiervoor plaats vinden.

Belgian Blast Festival wordt nu gehouden in OC De Coorenaar. Voor de mindere lezers onder ons: dat heeft niks met de huidige pandemie te maken. Dit is gewoon een toffe locatie in België om bandjes te gaan spotten onder het genot van een goede Belgische pint.

De line-up zal de liefhebber van het stevigere werk goed doen: Cowboys & Aliens, After All, Woyote, Field Of Troy, Primal Creation, Entheogen en ATF zullen present zijn op de bühne. Daarom moet de weg naar Desselgem gevonden worden.

Via de website van Eventbrite kunnen kaarten voor dit festival worden aangeschaft. Die kaarten kosten slechts €19,09. Daarom kan dat niet als excuus gebruikt worden om daar niet te zijn. Belgian Blast Festival gaat dus een knaller worden.

Locatie: OC De Coorenaar, 8792 Desselgem (Waregem) / België
Datum: 12 september 2020
Van 16:00 uur CEST tot 23:30 uur CEST

Belgian Blast Festival Online

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén