White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Black Mamba komt met ‘Duck Surprise’

De coronaperiode zorgt bij het Italiaanse Black Mamba voor de nodige activiteit. De band wist eerder al de aandacht van de muziekliefhebber te verkrijgen met een cover van Led Zeppelin. Nu komt Black Mamba met ‘Duck Surprise’.

‘Duck Surprise’ is een track die laat horen dat Black Mamba de muzikale zaken dik in orde heeft. De hardrockband doet het zonder vocalen, maar gezien de kunde van de muzikanten is dat niet erg. Wie alleen al naar de technieken van de bassiste Cecilia Nappo kijkt en luistert, begrijpt waarom Black Mambo meer dan interessant is. Check ‘Duck Surprise’ van Black Mamba hier:

Drummer Federico Maragoni zegt over ‘Duck Surprise’ het volgende: “This song’s title comes from the famous British television sitcom “Fawlty Towers” Comedy / surreal television series broadcast in the late ’70s in England. Crazy but true! So we had the idea to create an instrumental rock tune with a driving pounding “galloping bass” played by Cecilia Nappo, a huge guitar sound and musical themes played by Alexandra Maiolo and a solid drum beat”. 

Instrumentaal?

Nu de laatste twee singles zonder vocalen waren, zijn er misschien mensen die denken dat Black Mamba geheel instrumentaal is. Natuurlijk heeft het trio de kracht om te boeien zonder vocalen, maar er wordt wel degelijk ook zo nu en dan gezongen. Check in dat geval ook Black Mamba’s versie van Deep Purple’s ‘Highway Star’. Gelijk is de kracht van Black Mamba live ook duidelijk.

Black Mamba online

Website
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram

Black Mamba Duck Surprise
Black Mamba
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén