White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Cannibal Corpse lanceert nieuwe single

Het gaat de vijftiende langspeler worden van de iconische death metal band Cannibal Corpse: Violence Unimagined. Die plaat gaat op 16 april het licht zien via Metal Blade Records. Dat is een moment voor de liefhebber van het extreme in de metal om naar uit te kijken. Van dat album heeft Cannibal Corpse een nieuwe single online gezet.

Die nieuwe single van Cannibal Corpse heet ‘Murderous Rampage’. Dat nummer, welke hieronder te beluisteren is, laat horen dat de band nog steeds niet voor de tere zieltjes op deze aardbodem gemaakt is. Check deze tweede single van de aankomende release hier:

Violence Unimagined

Deze nieuwe langspeler van Cannibal Corpse gaat in een grote verscheidenheid aan uitgaves uitkomen. De vinylversies komen in talloze bijzondere prints, sommige met ook mooie extra’s. Daarbij geldt dat sommige uitgaves speciaal voor het Verenigd Koninkrijk of Europa zijn. Tevens komt er een mooie artbook uitgave van deze release. Kijk voor meer info en de pre-order hiervan op deze website.

Het aankomende album van Cannibal Corpse zal elf tracks gaan tellen. Eerder verscheen ook ‘Inhume Harvest’ al online. De volledige tracklist van deze schijf van George ‘Corpsegrinder’ Fisher en co kan hieronder gevonden worden.

Tracklist Violence Unimagined

1. Murderous Rampage
2. Necrogenic Resurrection
3. Inhumane Harvest
4. Condemnation Contagion
5. Surround, Kill, Devour
6. Ritual Annihilation
7. Follow the Blood
8. Bound and Burned
9. Slowly Sawn
10. Overtorture
11. Cerements of the Flayed

Cannibal Corpse 2021

Over Cannibal Corpse

De in 1988 opgerichte band is afkomstig uit Buffalo, wat te vinden is in de staat New York. Deze Amerikanen opereren inmiddels vanuit Tampa, Florida. Cannibal Corpse kende in Chris Barnes de zanger die de sound met de brute grunts wegzette. Sinds halverwege jaren ’90 is George ‘Corpsegrinder’ Fisher de brulboei aan het front. Hij debuteerde op Vile en is inmiddels niet meer weg te denken uit de band.

Sinds dit jaar is ook Erik Rutan in de gelederen. Hij neemt de lead partijen op zich, nu Pat O’Brien niet meer in de band zit. Rutan maakte onder andere furore met Morbid Angel en Hate Eternal. De afgelopen tijd was deze gitarist, die ook producer is, al als live-muzikant betrokken bij Cannibal Corpse. Ongetwijfeld zal de sound nog steeds erg bruut zijn. Het is nog even wachten tot de plaat uitkomt. Daarom kan men tot die tijd genieten van deze eerste singles, zoals de track die hierboven te vinden is.

Cannibal Corpse online

Website
Facebook
Twitter

Metal Blade online

WEBSITE 
STORE

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén