White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Chef’Special met nieuwe plaat naar Paaspop

Leestijd: 2 minuten

Gistermiddag lanceerde Chef’Special de verse single ‘Speed Of Light’ als zeer smakelijk voorproefje op het nieuwe album dat begin 2024 verschijnt. Allereerst: checken dus! Maar er is méér goed nieuws! De Haarlemse geweldenaars komen volgend jaar maart weer naar Paaspop in Schijndel om de Apollo naar een kookpunt te brengen!

Uiteraard met enkele nieuwe nummers én flink wat van hun hits waaronder de klassiekers ‘In Your Arms’, ‘Nicotine’, ‘Afraid Of The Dark’, ‘Amigo’, ‘Birds’, ‘Try Again’, en ‘Into The Future’. Mooi nieuws op de vrijdagochtend, dachten wij zo. Benieuwd naar alle aangekondigde namen tot nu toe? Check het hieronder tot nu toe bevestigde namen voor Paaspop.

Chef'Special Paaspop

Laatste tickets

Het zal je niet ontgaan zijn: Paaspop 2024 is – nu al! – bijna uitverkocht. Tickets voor de zaterdag, zondag en het complete weekend vlogen binnen no-time de deur uit. Wil jij toch nog naar Paaspop? Er zijn nog enkele vrijdagkaarten, maar we verwachten dat deze niet lang meer beschikbaar zijn. Don’t sleep on ‘m! Scoor ze via de knop hieronder.

Weekend?

Wil jij toch nog een heel weekend naar Paaspop? Ga voor een van onze twee VIP-arrangementen. Regular VIP Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €139 (excl. servicekosten). Deze tickets komen met mooie voordelen, waaronder een VIP Entrance en toegang tot het Apollo Skydeck. 

Kies jij voor een Ultimate VIP ticket? Dan ontspan je ook nog eens in de speciale VIP Lounge, met heerlijk eten en drinken (uit glas!) inbegrepen in de prijs. Meer weten over onze VIP Experience en de voordelen? Check het via de knop hieronder.

PAASPOP ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén