White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Cinematische video Sabaton gefilmd in Sahara

Leestijd: < 1 minuut

De laatste plaat van Sabaton gaat over de Eerste Wereldoorlog, in het Engels The Great War genoemd. Die oorlog werd niet alleen in Europa uitgevochten, maar ook in het Midden-Oosten. Spilfiguur was daar T.E. Lawrence, beter bekend als ‘Lawrence From Arabia’. Dat is Sabaton dan ook niet vergeten.

Het nummer ‘Seven Pillars Of Wisdom’ gaat over de zaken die daar speelden. Dat nummer is nu voorzien van een videoclip. Ditmaal geen Verdun maar de Sahara als decor voor de nieuwe clip van Sabaton. Check die video hieronder:

“Finally we can share this great music video with you and show you that our trip to the Sahara not only led to the car  accident you have read about but actually to a great adventure and an even greater video.

We initially investigated ways to film this video in other locations, even in studios with greenscreen but in the end we decided to go to a suitable location.

I am very impressed with the band, the cast and the crew who all put in a lot of effort to make this happen,” zegt Sabaton- bassist en -brein Pär Sundström.

In februari zal Sabaton ook in Nederland en België te zien zijn. Waar de show in de Afas Live al is uitverkocht, zijn er voor de gig van Sabaton in het Sportpaleis te Antwerpen nog wel enkele tickets beschikbaar.

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén