White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Pre-order aankomende plaat Sabaton van start

The Great War was blijkbaar nog niet helemaal uitgeput, want Sabaton komt met een nieuwe plaat en daarop zal hetzelfde thema centraal staan als op de vorige. The War To End All Wars gaat namelijk ook helemaal over de oorlog die een eind aan de oorlogen moest brengen. Waar dat niet gelukt is, is het Sabaton dus wel gelukt om nog meer van die historische gebeurtenissen te vertalen naar muziek.

Die aankomende plaat van Sabaton zal uit gaan komen op vrijdag 4 maart 2022. Dat zal gaan gebeuren via Nuclear Blast. Inmiddels is de pre-order van de talloze verschillende uitgaves van The War To End All Wars in de pre-order gegaan. Check daarvoor deze link.

Sabaton 2021

Tour op komst

Eerder werd al bekend dat Sabaton ook met een gigantische tournee de wereldpodia zal gaan domineren. Daarbij gaat deze Zweedse oorlogsmachine ook Nederland niet overslaan. Op 25 maart 2022 zal Sabaton een show gaan geven in de Ziggo Dome te Amsterdam. De dag ervoor kunnen de Belgische fans in hun handen wrijven, want dan staat Sabaton in het Sportpaleis te Antwerpen.

Die tournee, welke The Tour To End All Tours gaat heten, gaat ook de nieuwe release flink in de spotlight zetten. Men mag dus een grootse show van Sabaton gaan verwachten. Wie eind maart niet bij de shows in Nederland of Belgiƫ kan zijn, krijgt elders in Europa nog talloze kansen om Sabaton te aanschouwen.

Sabaton - The War To End All Wars

Tracklist The War To End All Wars

1. Sarajevo
2. Stormtroopers
3. Dreadnought
4. The Unkillable Soldier
5. Soldier Of Heaven
6. Hellfighters
7. Race to the Sea
8. Lady Of The Dark
9. The Valley Of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles

SABATON ONLINE

Website
Facebook
Nuclear Blast

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén