White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Cobra Spell heeft hete single online

Leestijd: 2 minuten

Er gaan stemmen op die stellen dat het misschien wel de heetste single van het kalenderjaar is. Of dat zo is, kan nog niet gesteld worden, gezien er nog drie maanden te gaan zijn, maar feit is wel dat Cobra Spell met hun nieuwe single weldegelijk kans maakt voor die titel.

Die nieuwe single van Cobra Spell heet dan ook nog een ‘S.E.X.’ en straalt meer dan pure sleazy rock alleen uit. Dat komt mede door de video. Let wel, dit betreft hier all-female sleazy rock van de bovenste plank. Check it out.

Reactie

De band laat weten: “We are excited to share with you the sleaziest track of our upcoming album 666. This one speaks about a deep desire for sexual pleasure that manifests in different ways and forms, to fill an inner emotional void.”

‘S.E.X.’ is een voorbode op wat komen gaat. Op 1 december, net op tijd voor de feestdagen, komt Cobra Spell namelijk met de langverwachte debuutplaat. 666, zoals het album gaat heten, zal dan via Napalm Records uit gaan komen. De pre-order voor deze eerste langspeler van de band die al wel twee EP’s uit heeft gebracht, is via deze link te vinden.

Cobra Spell - 666

Tracklist 666

1.   666
2.   S.E.X.
3.   Satan is a Woman
4.   Hotline 666
5.   Bad Girl Crew
6.   The Devil Inside of Me
7.   Fly Away
8.   Love = Love
9.   Love Crime
10. Warrior From Hell
11. You’re a Cheater
12. High on Love

COBRA SPELL ONLINE

Website
Facebook
Instagram
TikTok

NAPALM RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

Cobra Spell 2023
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén