White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Corpsegrinder komt met solo debuut

Leestijd: 2 minuten

Het gaat inderdaad om George ‘Corpsegrinder’ Fisher. De brulboei van Cannibal Corpse gaat namelijk onder de noemer Corpsegrinder ook zijn debuut maken solo. Dat houdt overigens niet in dat hij dit alleen doet, maar daarover later meer.

Op 25 februari van dit jaar komt Corpsegrinder met het debuut. Die plaat zal genoemd zijn naar de band zelf, wat het makkelijk houdt. De release verschijnt dan op cd en cassette. Wie deze uitgave op plaat wilt hebben, zal tot in de zomer moeten wachten. Momenteel is er nog steeds een flinke schaarste op de vinylmarkt.

De eerste single van dit debuut staat ook al online. Daarop krijgt Fisher gezelschap van niemand minder dan Eric Rutan. Die is natuurlijk bekend van Hate Eternal en Cannibal Corpse, terwijl deze in het verleden grootse dingen deed in Morbid Angel. Check dat nummer, dat ‘Acid Vat’ heet, hier.

Corpsegrinder, de band

De frontman van Cannibal Corpse krijgt in zijn eigen band ondersteuning van niet de minder muzikanten. Zowel de gitaar- als baspartijen worden gedaan door Charlie Bellmore, terwijl Nick Bellmore de drums voor zijn rekening neemt. Beide hebben een verleden Toxic Holocaust en spelen nu in de band van Dee Snider, om maar even een andere illustere metalfrontman te noemen.

Corpsegrinder - Corpsegrinder

Tracklist Corpsegrinder

  1. Acid Vat (feat. Erik Rutan)
  2. Bottom Dweller
  3. On Wings of Carnage
  4. All Souls Get Torn
  5. Death Is the Only Key
  6. Crimson Proof
  7. Devourer of Souls
  8. Defined by Your Demise
  9. Master of the Longest Night
  10. Vaguely Human

Corpsegrinder online

Website
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén