White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Wishing’ nieuwe single aankomende plaat Devildriver

DevilDriver heeft aangekondigd dat zij een deel van het nieuwe dubbele album gaan uitbrengen. Het eerste deel komt op 2 oktober uit en heet Dealing With Demons I. Deze gaat uitgebracht worden via Napalm Records. DevilDriver brengt nu steeds dingen uit die leiden naar het nieuwe album. Een paar van die nummers zijn ‘Keep Away From Me’ , ‘Iona’, ‘Nest Of Vipers’ en natuurlijk ook het meest recente nummer van de DevilDriver: ‘Wishing’.

Over het nummer Wishing

Bij Dealing With Demons I gaat elk nummer over een andere demon, terwijl Wishing juist gaat over het verliezen van iemand en willen dat diegene weer terug komt. In Wishing hoor je de zuivere stem van Dez Fafara wat weer een beetje terug gaat naar zijn gothische roots. Ook zitten er invloeden in van Bauhaus en Sister of Mercy wat goed te horen is in Dez’s gezang in combinatie met de verses. Samen met de harde chorus en de rauwe emotie wanneer hij ‘wishing you were with me right now!’ schreeuwt.

DevilDriver

Over de muziek video van Wishing

De muziekvideo van Wishing is de meeste surrealistische video die DevilDriver tot nu toe heeft gemaakt. De video ziet er als een nachtmerrie uit. Hij probeert zijn geliefde vast te pakken, maar als hij diegene dan bijna vast heeft, verdwijnt diegene. Deze gebeurtenis herhaalt zich steeds terwijl ze omringd zijn door wezens.

De video van Wishing is op verschillende plaatsen gefilmd zodat ze zeker wisten dat ze goed afstand konden houden. Het eind product is door Vicente Cordero van Industrialism Films in elkaar gezet.

Bekijk de muziekvideo voor Wishing hier:

TRACKLIST DEALING WITH DEMONS I:

1. Keep Away From Me
2. Vengeance Is Clear
3. Nest Of Vipers
4. Iona
5. Wishing
6. You Give Me A Reason To Drink (feat. Simon Blade Fafara)
7. Witches
8. Dealing With Demons
9. The Damned Don’t Cry
10. Scars Me Forever

DEVILDRIVER ONLINE

WEBSITE
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
NAPALM RECORDS

NAPALM RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén