White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Eindelijk nieuwe single If These Trees Could Talk

Leestijd: < 1 minuut

Jawel, het staat er echt. Afgelopen donderdag lanceerde If These Trees Could Talk, misschien voor velen onverwachts, een nieuwe single. Dat het acht jaar heeft geduurd sinds het uitkomen van de langspeler The Bones Of A Dying World, kan toch echt wel als lang bestempeld worden.

De nieuwe single van If These Trees Could Talk heet ‘Trail Of Whispering Giants’ en is uitgekomen via Metal Blade. Dat was ook het label van ‘destijds’. Buiten het feit dat de track op de verschillende streamingsdiensten te vinden is, is er ook een video voor gemaakt. Check dat resultaat, en daarmee ook het nummer, hieronder.

Komende plannen

Dat er nieuwe muziek is, wilt nog niet direct zeggen dat er een nieuwe plaat gaat volgen. Metal Blade heeft onlangs wel nog de eerste releases van deze band opnieuw uitgebracht. Wel is het duidelijk dat If These Trees Could Talk dit jaar een aantal shows zal gaan spelen. Ongetwijfeld zal If These Trees Could Talk deze nieuwe single dan ook ten gehore brengen. Tenminste, dat mag men wel hopen. De heersers van de instrumentale post-rock zijn in ieder geval terug in de spotlight.

If These Trees Could Talk 2024

If These Trees Could Talk online

Bandcamp
Facebook
Instagram

METAL BLADE ONLINE

WEBSITE 
STORE

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén