White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Undawn knalt er de single ‘Dear Son’ in

Leestijd: 2 minuten

Eerlijk is eerlijk. Wie in Nederland, en omstreken, de metalcore in het hart heeft, kan niet stellen dat deze Undawn niet eens gezien of gehoord heeft. Die band, Undawn dus, kondigt vol trots de release aan van hun nieuwe videoclip ‘Dear Son’ op 11 februari. Met een krachtige boodschap en intense up-tempo song, is de video een meeslepende ervaring voor fans van metal en metalcore. Dat de band al hun ervaring van vijftien jaar beuken en grenzen opzoeken erin heeft gelegd, kan verderop in dit artikel genoten worden.

De single ‘Dear Son’

‘Dear Son’ staat symbool voor een open brief van onze vocalist aan zijn pasgeboren zoon. Een hartekreet om zijn eigen pad te volgen in het leven, in een wereld waarin we steeds meer tegenover elkaar komen te staan. “Doorbreek vaste systemen en leef je dromen. Een boodschap die symbool staat voor alle jongeren wereldwijd” legt zanger Michiel uit.

Over Undawn

Al meer dan 15 jaar brengt UNDAWN een levendige storm van alles wat metalcore te bieden heeft, en nog veel meer. De vier ‘brothers from other mothers’ creëren een thuis voor hun publiek. In een wereld vol obstakels moedigen hun krachtige teksten je aan om je eigen overtuigingen te doorbreken, actie te ondernemen in het leven en je levenslessen met een positieve mindset aan te gaan.

De band heeft hun kwaliteit laten zien met optredens in AFAS Live, samen met PARKWAY DRIVE, LORNA SHORE, en als support voor WHILE SHE SLEEPS. Voel de kracht in elke explosieve noot & join the brotherhood. Gezien de meest recente langspeler Justice Is… alweer uit 2015 komt, is ‘Dear Son’ misschien voor Undawn wel een opstapje naar meer.

Undawn

Undawn online

Instagram
Facebook
Spotify
Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén