White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Epica Eenmalig Exclusief in Antwerpse Bioscoop

Leestijd: 2 minuten

De internationaal gevierde symfonische metal band Epica (NL) brengt op vrijdag 3 december 2021 het nieuwe adembenemende en spraakmakende magnum opus ‘Ωmega Alive’ uit. Dat gebeurt in verschillende audiovisuele formaten. Een dag eerder geeft Epica een exclusieve en eenmalige bioscoop-première (120 minuten) van ‘Ωmega Alive’ op het grote witte doek in Kinepolis Antwerpen. Heel de band zal daarbij aanwezig zijn! Kaarten zijn beschikbaar via deze website.

Nederlands/Vlaams beste symfonische metalband Epica verraste vriend en vijand door tijdens de globale lockdown een ongeëvenaarde show op poten te zetten. ‘Ωmega Alive’ was niet alleen de presentatie van songs van het laatste album ‘Ωmega’ maar werd een verhaal op zich, waarin de fan in 5 aktes werd meegenomen in de wereld die Epica heet.

Epica - Omega Alive - Live

Spektakel

‘Ωmega Alive’ is dus een audiovisueel spektakel geregisseerd door Jens de Vos (Panda Productions) en opgenomen in de AED studios in Lint. Daarin brengen de spectaculaire verrassingen elke song tot een nog hoger niveau! Dat moet gezien worden dus!

‘Ωmega Alive’ is nu beschikbaar voor pre-order deze site. Alvast bestellen maakt de voorpret voor het avondje bioscoop met Epica alleen maar groter. Eerder bracht de band al 2 single-video’s uit van dit adembenemende live-document, waaronder ‘The Skeleton Key’.

EPICA

De band van Mark Jansen en Simone Simons gaat mooie tijden tegemoet. Het was namelijk 2002 toen de band werd opgericht door de eerstgenoemde. Dat betekent dus dat het mooie jubileum van de twintig jaren in de wereld van de metal niet ver weg is. In dat jubileumjaar zal Epica sowieso op tournee gaan met Apocalyptica. Dat nieuws werd onlangs bekend gemaakt.

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén