White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ruige editie van bandavond Frisse Duyck

Leestijd: 2 minuten

Op vrijdag 26 november kan genoteerd worden. Dan staan drie nieuwe Nederlandse bands klaar in poppodium Duycker. Dit gebeurt in het kader van een optreden bij de bandavond Frisse Duyck. Voor dit concept speurt het podium maandelijks naar de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf deze keer onder in Bony Macaroni, Bongloard en NOYS.

Bony Macaroni is cynisch, zeikerig en altijd recht voor zijn raap met hun tragikomische emo-pop. Ze waren eerder al support act bij Tim VanTol en speelden mee in de popronde. De fuzzy gitaren, felle bass-riffs en beukende drums van het Utrechtse Bongloard is het beste te omschrijven als harde garagerock geïnspireerd door onder andere Thee oh Sees en Ty Segall. Dat belooft dus veel goeds.

NOYS komt met de perfecte balans tussen post-punk en new-wave. Hun muziek is hard, boos en melancholisch. Meer informatie over deze ruige editie van Frisse Duyck en tickets voor deze bandavond zijn verkrijgbaar op de website van poppodium Duycker. De avond zelf start om 20.00. De geldende reglementen rondom corona zullen ook hier gelden. Dus kom niet voor verrassingen te staan.

Over Poppodium Duycker

Poppodium Duycker is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden. De ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het maakt het tot hét poppodium van de Haarlemmermeer. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen waaronder live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Meer informatie duycker.nl. Tickets kunnen daar dus ook aangeschaft worden. Checkt it out!

Bandavond Frisse Duyck
Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén