White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Filth Upon Filth’ nieuwe single Soulfly

Op 5 augustus gaat Soulfly via Nuclear Blast met een nieuwe studioplaat, Totem, komen. Dat is natuurlijk voor de doorgewinterde metalhead geen nieuws meer. Dat er een nieuwe single van dat album van Soulfly online staat, is dat dan weer wel.

Soulfly heeft namelijk de single ‘Filth Upon Filth’ online gezet. Dat hebben Max Cavalera en co gedaan middels ene clip die geheel geanimeerd is. De video is gemaakt door Costin Chioreanu, welke natuurlijk geen onbekende is. Check die video voor dat nieuwe nummer hier.

Reactie

Max Cavalera, die het enige permanente lid van de band is, zegt over deze single: “‘Filth Upon Filth’ was the first track unleashed to the Tribe last year. Costin has created an amazing, savage rendition of the song! This is a song made by a Headbanger, for Headbangers!

Momenteel bestaat Soulfly naast frontman Max Cavalera, die de zang en gitaren voor zijn rekening neemt, uit Zyon Cavalera op de drums en bassist Mike Leon. En ja, Zyon Cavalera is inderdaad de zoon van. Wat dat betreft heeft Max Cavalera het nooit erg gevonden om familie bij zijn bands te betrekken. Iedereen herinnert Max en Igor nog als het dynamische duo van Sepultura, waar ze inmiddels allebei geen deel meer van uit maken.

Soulfly - Totem

TRACKLIST TOTEM

01. Superstition
02. Scouring The Vile
03. Filth Upon Filth
04. Rot In Pain
05. The Damage Done
06. Totem
07. Ancestors
08. Ecstasy Of Gold
09. Soulfly XII
10. Spirit Anima

SOULFLY ONLINE

Facebook
Instagram
Twitter
Website

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén