White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Live-versie ‘The Last Crusade’ Epica online

Leestijd: 2 minuten

Dat 2 september een geweldige dag gaat worden voor de fans van Epica, was al duidelijk. Dan komen een aantal oude platen opnieuw uit. Daaronder is ook een luxe uitgave met daarbij de release Live At Paradiso. Van die release heeft Epica nu de live-versie voor ‘The Last Crusade’ online gezet.

Zoals gezegd behoort ‘The Last Crusade’ tot Live At Paradiso welke onderdeel uitmaakt van de box die Epica op de markt brengt. Daarin vindt men onder andere ook The Phantom Agony, The Score en We Will Take You Down With Us, releases die tegenwoordig lastig te verkrijgen zijn. Check daarom hier snel die nieuwe live-video, die dus niet helemaal nieuw zal zijn voor de fans.

OVERIGE RELEASES

Zoals gezegd komt Epica dus op 2 september met een tal van releases. De meest uitgebreide daarvan is een elf schijven tellende boxset op goud vinyl. Die is wel strikt gelimiteerd tot 300 stuks. In die boxset zitten onder andere ook The Phantom Agony en The Score. Wie liever CD’s heeft in plaats van vinyl, kan minder schijven verwelkomen. Epica brengt namelijk ook een box uit met cd’s, maar die telt maar acht schijven. In beide versies zit dus ook Live At Paradiso van Epica, maar die zal ook los te verkrijgen gaan zijn.

Inmiddels zijn alle releases al in de pre-order gegaan. Check daarvoor de webshop van Epica, welke via deze link te bereiken is.

Epica box

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén