White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Na 16 jaar komt Epica met ‘Live At Paradiso’

Leestijd: < 1 minuut

Eigenlijk klinkt het wel heel raar: na zestien jaar komt de Nederlandse symfonische metalband Epica met Live At Paradiso. Destijds gaf de band daar een show voor het fameuze 2 Meter Sessies, een begrip in de geschiedenis van de Nederlandse televisie.

Destijds betekende dit de eerste DVD-release van Epica. Echter, die uitgave is al jaren niet meer te verkrijgen. Omdat Epica op 2 september een tal van mooie releases de markt op gaat brengen, komt Live At Paradiso ook weer opnieuw uit. Dat gebeurt als 2CD of DVD/Blu-Ray. Check hier ‘Sensorium’ van die release.

Overige releases

Zoals gezegd komt Epica dus op 2 september met een tal van releases. De meest uitgebreide daarvan is een elf schijven tellende boxset op goud vinyl. Die is wel strikt gelimiteerd tot 300 stuks. In die boxset zitten onder andere ook The Phantom Agony en The Score. Wie liever CD’s heeft in plaats van vinyl, kan minder schijven verwelkomen. Epica brengt namelijk ook een box uit met cd’s, maar die telt maar acht schijven. In beide versies zit dus ook Live At Paradiso van Epica, maar die zal ook los te verkrijgen gaan zijn.

Inmiddels zijn alle releases al in de pre-order gegaan. Check daarvoor de webshop van Epica, welke via deze link te bereiken is.

Epica box

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén