White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Omens’ nieuwe langspeler Lamb Of God

De liefhebbers van keiharde, groovende metal moeten opletten. Op 7 oktober komt Lamb Of God met de nieuwe langspeler en die plaat zal Omens gaan heten. Omens wordt de opvolger van het in 2020 uitgekomen Lamb Of God.

Omens zal Lamb Of God uit gaan zien komen via Epic Records. De eerste single zal ‘Nevermore’ gaan heten. Deze komt op 10 juni uit en is digitaal alvast te reserveren via deze link. Die single zal dan ook op deze website online komen te staan.

Reactie Lamb Of God

“The inner workings of the band have never been better,” legt gitarist Mark Morton uit. “You can hear it in Omens. You can see it in our performances, and if you’re around us for five minutes, you can feel it.”

De complete tracklist van deze release, welke naast de cd-versie ook talloze uitgaves op vinyl kent, kan verder hieronder gevonden worden. De artwork is eveneens al onthuld, welke ook hieronder te zien is. De stijl moge duidelijk zijn.

Lamb Of God - Omens

Tracklist Omens

01. Nevermore
02. Vanishing
03. To The Grave
04. Ditch
05. Omens
06. Gomorrah
07. Ill Designs
08. Grayscale
09. Denial Mechanism
10. September Song

Shows Nederland en België

Dit kalenderjaar gaat Lamb Of God nog veelvuldig in deze regio te zien zijn. Qua festivals doet Lamb Of God in België de Lokerse Feesten aan, terwijl in Nederland Dynamo Metal Fest op het programma staan. In het najaar gaat de band ook nog uitgebreid op tournee door Europa. Dat doen zij samen met Kreator, Thy Art Is Murder en Gatecreeper. In Nederland spelen ze dan in de 013 te Tilburg en in België staat de AB dan op de lijst.

Lamb Of God 2022

Lamb Of God online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén