White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Epica heeft live-video ‘The Skeleton Key’ online

Leestijd: 2 minuten

Men moet onder een steen hebben geleefd om niet te weten wat er een machtig geile live-release van Epica op komst is. Op 3 december komt namelijk het spraakmakende Ωmega Alive uit. Van die release heeft Epica de live-versie van ‘The Skeleton Key’ online gezet. Wie nu nog niet overtuigd is om deze release aan te schaffen, heeft waarschijnlijk andere hulp nodig.

Onlangs kwam Epica ook al in het nieuws door de lancering van het bier, welke in samenwerking met een Belgische brouwerij tot stand is gekomen. Nu heeft Epica dus ‘The Skeleton Key’ van de aankomende release online. Check die video snel.

Ωmega Alive

De aankomende release, welke via Nuclear Blast gaat verschijnen, is het resultaat van het streamingsevent van 12 juni. Toen maakte Epica er een waar spektakel van, wat nu dus tot in de huiskamers voor eeuwig te genieten zal gaan zijn.

Dat Epica ook iets heeft met Tim Burton, zal voor degene die het event toen hebben gezien, niets nieuws zijn. Wie dat nog niet door heeft, moet maar eens goed opletten, want er zit Tim Burton-achtige grootsheid in verwerkt.

Epica - Omega Alive - Live

EPICA

De band van Mark Jansen en Simone Simons gaat mooie tijden tegemoet. Het was namelijk 2002 toen de band werd opgericht door de eerstgenoemde. Dat betekent dus dat het mooie jubileum van de twintig jaren in de wereld van de metal niet ver weg is. In dat jubileumjaar zal Epica sowieso op tournee gaan met Apocalyptica. Dat nieuws werd onlangs bekend gemaakt.

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén