White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Geanimeerde videoclip voor August Burns Red

Leestijd: < 1 minuut

In tijden dat men sociale afstand moet nemen, kan men wel creatief omgaan met de videoclips die bij nieuwe muziek horen. Dat heeft August Burns Red ook gedaan. De nieuwe videoclip van August Burns Red is namelijk geanimeerd.

De nieuwe videoclip van August Burns Red behoort tot het nummer ‘Standing In The Storm’. Wie nu gelijk denkt dat de heren niet te zien zijn in de clip, heeft het mis. Check daarom snel eerst de video die hieronder te zien is.

Reactie

“‘Standing in the Storm’ is a song about fighting for something important to you, and enduring the hardships that come with that fight,” zegt frontman Brubaker. “We had a lot of fun with this track and I’m pumped on how it came out.”

Afgelopen jaar kwam August Burns Red via Fearless Records met Guardians. Guardians bleek een plaat te zijn die laat horen dat August Burns Red een ervaren band in de metalcore is. De groep wist daarop een brede sound weg te zetten.

‘Standing In The Storm’ is echter niet afkomstig van dat album. Dit is een gloednieuwe track van dit gezelschap. Wie weet is het een voorbode van een nieuwe release.

August Burns Red

August Burns Red online

Facebook
Website
Twitter

Fearless Records online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén