White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Geen Graspop Metal Meeting, toch wel Infected By GMM-20

Met veel pijn in het hart moesten de organisatie van Graspop Metal Meeting op 15 april 2020 meedelen dat de 25ste editie van GMM werd uitgesteld naar 2021. Maar niet getreurd! Omdat men het GMM-weekend niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan, voorziet de organisatie voor alle GMM-fans op 20 juni 2020 een gratis virtueel festival “INFECTED BY GMM-20”.

Vanaf 16 uur kan je op alle GMM socialmediakanalen (Facebook, YouTube, Instagram en Twitter) en Proximus Pickx maar liefst 20 bands aan het werk zien tijdens optredens op de voorgaande edities van GMM!De line-up en het tijdsschema voor INFECTED BY GMM-20 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aerosmith naar Graspop Metal Meeting 2021

Met het legendarische Aerosmith voegt Graspop Metal Meeting de eerste naam toe aan de line-up van de uitgestelde 25ste XL-editie. De Amerikaanse band onder leiding van het illustere duo Steven Tyler/Joe Perry vierde in 2020 zijn 50ste verjaardag. Door het coronavirus kon hun wereldtournee dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Maar niet getreurd! Op zondag 20 juni 2021 zal Aerosmith halt houden in Dessel om GMM 2021 in stijl af te sluiten met een exclusieve Beneluxshow.

Meer info: www.graspop.be

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén