White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Black Dahlia Murder in 2021 naar Q-Factory Amsterdam

In 1947 werd in Los Angeles het in tweeën gehakte lichaam van serveerster/actrice Elizabeth Short gevonden. Deze nooit opgeloste moord ging de geschiedenis in als The Black Dahlia Murder. Bijna 20 jaar geleden besloten 5 jongens uit Michigan hun band naar deze duistere moord te vernoemen. Vandaag de dag staat The Black Dahlia Murder bekend als een van de meest populaire melodische death metal bands uit de scene. Op dinsdag 2 februari zie je ze in Q-Factory Amsterdam. 

Anno 2020 brengen de metal-giganten alweer hun 9de studio-album uit. Op het album ‘Verminous’ komt een scala aan duistere schepsels uit de onderwereld om de hoek kijken. Het is een album vol brute riffs, hoge screams en diepe grunts, zonder de melodische hooks uit het oog te verliezen – aldus Never Mind The Hype.

Ondanks de serieuze aard van de muziek, staat de band bekend om zijn capriolen en nemen ze zichzelf niet al te serieus. Een combinatie die tot de verbeelding spreekt. 

Support wordt verzorgd door de Amerikaanse deathcore band Rings Of Saturn en de Britse tech metal band Viscera. Horns up!

Datum: Dinsdag 2 februari 2021
Tickets: €24,95 (incl. servicefee)
Open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén