White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Gronibard naar Season Of Mist voor nieuw album

Leestijd: 2 minuten

Het is Frans, het wordt gezien als de het meest complete orgasme van de gore grind en ze hebben nagedacht over wat het er zou veranderen als zij president van Frankrijk zouden zijn. Dan gaat het natuurlijk om Gronibard, de hyper-energieke gore grind sensatie uit Frankrijk. En die band, Gronibard, gaat met een nieuw album komen.

Dat nieuwe album van Gronibard gaat uitkomen via Season Of Mist. Daar heeft dit gezelschap een platendeal getekend. Middels een officieel bericht is duidelijk geworden dat de wereld zich kan opmaken in het voorjaar van 2022 voor die nieuwe schijf.

Gronibard

Gronibard over de signing

We, Gronibard, are very proud to be under the Season of Mist banner. Michael has promised us to pay us with the Morbid Angel’s ‘Illud Divinum Insanus’ collector boxset and assured us it will reach great value soon and make us rich.

Onder aanvoering van Anal Capone zal het feest van de absurditeit ongetwijfeld weer grootse vormen aan gaan nemen. Dat bleek in het verleden ook toen Gronibard op het podium stond. White Room Reviews heeft dat een aantal jaar terug in Lille zelf mogen aanschouwen. Dat feest der livemuziek, toen gehouden in een oud station, leverde ook een mooi interview op. Het frase over de president is dan ook in de onderstaande beelden terug te vinden.

Gronibard online

Facebook
Bandcamp

SEASON OF MIST ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén