White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

X Raiders eind november naar Musicon Den haag

Leestijd: 2 minuten

Het kan gezien worden als de ultieme afterparty van Helldorado of als een sublieme warming-up voor Sinterklaas. Hoe men het ook wilt vieren, maakt niet uit. Feit is dat X Raiders voor een daverende show naar Musicon Den Haag komt. Dat gebeurt op vrijdag 26 november 2021.

X Raiders stond natuurlijk al eerder op de planning voor Musicon Den Haag. De band zou daar in september van 2020 spelen op het uitgestelde feestje van White Room Reviews. Nu zijn de zaken anders en daar knalde X Raiders onlangs nog een vlammende single over de wereld in.

X Raiders komt niet alleen

Het feest zal in Musicon door X Raiders groots worden gevierd. Daarom moet men op zijn minst alle klassiekers van Weltschermz ’89 minimaal mee kunnen gorgelen. Het schijnt dat er nog exemplaren van die release beschikbaar zijn. Check daarvoor razendsnel de webshop van X Raiders.

De avond zal echter ook meer muziek op de bühne van het Haagse podium brengen. Voor X Raiders is het de beurt aan To Adelaide. Hoewel die band normaliter zich richt op de geneugtes des levens van het Brabantse land, is die band geen onbekende in Den Haag. Deze rockers speelden voordat de wereld los ging op Covid-19 in het café van PAARD om het laatste saluut van WRCKG kracht bij te zetten. Ongetwijfeld zal hun ep Turning Point onder de aandacht worden gebracht.

Voor de opening van de avond is het de beurt aan een band die jong is, uit Den Haag zelf komt en waar nog maar weinig over bekend is. Vanuit het Ready To Play-programma stond de groep eerder al op de bühne van Musicon. Driftwood speelde toen nog covers, maar is ook druk met eigen werk. Online is de groep nog niet te vinden, waardoor men echt naar Musicon moet komen om hen te ervaren.

Tickets

De belangrijkste vraag die waarschijnlijk nu in het hoofd rondzingt, luidt: ‘Waar kunnen die tickets gekocht worden?’. Daarvoor kan deze link gevolgd worden. In de voorverkoop kost een kaartje slechts €10. Men moet daarom snel zijn, want op is ook echt op.

X Raiders Musicon Den Haag

X RAIDERS ONLINE

Website
Twitter
Facebook

TO ADELAIDE ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén