White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

GWAR komt met re-release van ‘Scumdogs Of The Universe’

Leestijd: < 1 minuut

Het was één van de meest aansprekende platen van 1990 en sowieso één van de meest opvallende: Scumdogs Of The Universe. Dertig jaar na die release gaat GWAR echter met een re-release van Scumdogs Of The Universe komen.

GWAR zal op 30 oktober de heruitgave van Scumdogs Of The Universe zien verschijnen via Pit Records. Dat is dus niet het label waarop het origineel dertig jaar terug het licht zag. Scumdogs Of The Universe was namelijk de eerste plaat van GWAR via Metal Blade Records.

Scumdogs Of The Universe

GWAR staat natuurlijk bekend om zijn groteske en over de top overkomen. Sinds de oprichting in 1984 heeft de band al veel tong losgemaakt, al zullen deze monsters diezelfde tongen liever hebben losgerukt. GWAR is niet vies van een beetje bloed.

Hun eerste langspeler was Hell-O. Die plaat kwam twee jaar voor Scumdogs Of The Universe uit. Scumdogs Of The Universe geldt tot op heden als wereldwijd de best verkochte plaat van deze excentrieke monsters.

Voor deze heruitgave is Ronan Chris Murphy met de plaat in de weer geweest. Deze producer heeft het meesterwerk van GWAR voorzien van een nieuwe mix en mastering. Hierdoor klinkt Scumdogs Of The Universe nog meer als dat destijds de bedoeling.

HIerbij alvast een voorproefje:

Gwar - Scumdogs Of The Universe

GWAR online

Website
Facebook
Bandcamp
Twitter

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén